De mooiste zonvakanties in Spanje

Een heerlijke zonvakantie in Spanje? Met SHEM Rentals geniet u van de heerlijke witte Spaanse kust. Onze vakantie appartementen zijn gelegen in rustieke plaatsjes en zijn modern ingericht. Uw zonvakantie in Spanje wordt er een om nooit te vergeten.

Moderne appartementen

De vakantie verblijven van SHEM Rentals bevinden zich aan de Costa Blanca. Ze zijn uitgerust met airconditioning, water, elektra, wifi en SAT-TV. U bent tijdens uw zonvakantie in Spanje van alle gemakken voorzien. Beide appartementen zijn bovendien in het bezit van een of meerdere terrassen, waardoor niets u nog in de weg staat om te genieten van het mooie weer.

Casa Miramar in Moraira ligt op wandelafstand van het strand en dichtbij het gezellige historische centrum van de stad. In Moraira kunt u tijdens uw zonvakantie in Spanje heerlijk eten bij een van de leuke eettentjes in het bruisende centrum.

Casa Sol Y Mar vindt u op het meest oostelijke puntje van Spanje, in Jávea. Vanuit een van de betere wijken bent u tijdens uw zonvakantie in Spanje zo op het strand en de gezellige boulevard met winkeltjes, cafeetjes en goede eettentjes.

Zonvakantie in Spanje boeken?

Als een ontspannen zonvakantie in Spanje u wel wat lijkt, kunt u online uw appartement naar wens reserveren. Ons online boekingssysteem laat direct zien wat de mogelijkheden zijn en geeft gelijktijdig een overzicht van de kosten. Om uw zonvakantie in Spanje vast te zetten, hoeft u na het invoeren van uw gegevens alleen nog te kiezen voor Reserveer nu. Hasta pronto!

Vragen?