Vakantie in modern verblijf aan Costa Blanca in Spanje

Bent u op zoek naar een mooi vakantie verblijf in Spanje? Een vakantie verblijf dat zich aan de heerlijke, zonovergoten Costa Blanca. Vakantie verblijf Casa Sol Y Mar bevindt zich in een van de beste wijken van Jávea en op slechts een paar minuten wandelen van het strand. De mooie tuin, het heerlijke zwembad en moderne doch klassieke inrichting zorgen dat u zich opperbest vermaakt.

Genieten aan de Witte Kust

SHEM Rentals verhuurt mooie vakantie verblijven aan de Costa Blanca. Niet al te ver van huis, er wel even helemaal tussenuit. Een vakantie verblijf in Spanje is ook perfect om te overwinteren tijdens kille dagen. Terwijl iedereen in Nederland in de kou zit, geniet u van een mooi klassiek ingericht vakantie verblijf in Jávea en al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Daarbij laat het weer u natuurlijk niet in de steek.

Meer informatie over ons vakantie verblijf in Spanje

Bent u benieuwd hoe vakantie verblijf Casa Sol Y Mar eruit ziet? Wij vertellenhet u graag. Wilt u liever direct uw vakantie verblijf in Spanje boeken? Dat kan natuurlijk ook. Gewoon online en vanuit uw luie stoel. Tot straks in Spanje!

Vragen?