Prachtige vakantie studio's in Spanje

Wilt u er een paar dagen of een aantal weken tussenuit, maar wel graag in alle rust? Boek dan nu een vakantie studio in Spanje. De vakantie studio’s van SHEM Rentals bevinden zich in Spaanse dorpjes. Wij houden ons afzijdig van massatoerisme en laten de mooiste kanten van Spanje zien.

Onze locaties

Vakantie studio Casa Miramar is gelegen in Moraira en is modern ingericht. Vanuit deze fraaie vakantie studio in Spanje heeft u uitzicht op zee. Vanaf het terras ziet u de prachtige jachthaven. Deze mooie vakantie studio in Spanje is gelegen nabij het centrum van Moraira en het strand van l’Ampolla.

In Jávea, op nog geen kilometer afstand van het strand van l’Arenal, bevindt zich vakantie studio Casa Sol Y Mar. In dit appartement is er plaats voor vier personen en geniet u zowel in de zon, als in de schaduw van het heerlijke Spaanse weer.

Vakantie studio in Spanje boeken

Welke vakantie studio in Spanje u ook kiest, bij SHEM Rentals geniet u van het onvervalste Spaanse leven. Boeken kan gemakkelijk online. Vergeet voordat u vertrekt onze tips niet te bekijken. We laten u zien waar u in de nabijheid van onze vakantie studio’s in Spanje heerlijk kunt winkelen, eten en uitgaan. Ook de bezienswaardigheden in Moraira of Jávea blijven niet ongenoemd.

Vragen?