Vakantie vieren in de omgeving van Alicante

Op zoek naar een mooi vakantie adres in de omgeving van Alicante en Valencia? In Jávea vindt u Casa Sol Y Mar. Een van de moderne appartementen van SHEM Rentals.. Casa Sol Y Mar is gesitueerd in een van de beste wijken van Jávea en is voorzien van meerdere terrassen. Bij een verblijf in dit mooie vakantie appartement in de omgeving van Alicante kunt u bovendien gebruikmaken van de gedeelde tuin en het zwembad. Ook een fitness- en tafeltennisruimte zijn aanwezig. Perfect voor een heerlijke vakantie nabij Alicante!

Aan de witte kust in Spanje

Jávea bevindt zich op het meest oostelijke puntje van Spanje en kent een prachtige kustlijn. Jávea is gelegen tussen Alicante en Valencia in en is mede daardoor een zeer geschikte vakantieplek. De rust, het heerlijke Spaanse leven en de vele historie maken het een gebied dat u nooit meer zult vergeten. Vanuit Jávea kunt u meerdere stranden bezoeken en ook de omgeving van Alicante is tijdens uw vakantie ook zeker een bezoekje waard.

Vakantie boeken in de omgeving van Alicante

SHEM Rentals verhuurt Casa Sol Y Mar nabij Alicante voor minimaal drie dagen. In het hoogseizoen boekt u minimaal zeven nachten. Dit volledig gerenoveerde appartement is het startpunt voor een geweldige vakantie in de omgeving van Alicante en Valencia. Boek uw verblijf vandaag nog!

Vragen?