Vakantie appartementen in Spanje te huur

Wie zijn volgende vakantie wil doorbrengen in een modern vakantie appartement in Spanje, zit goed bij SHEM Rentals. Wij hebben twee vakantie appartementen te huur die u niet wilt missen. In Moraira hebben we Casa Miramar voor u in de aanbieding en in Jávea is Casa Sol Y Mar te huur. Twee mooie appartementen nabij de witte zandstranden en dichtbij het bruisende centrum of boulevard.

Modern en toegankelijk

Een appartement huren bij SHEM Rentals belooft wat. Onze appartementen zijn volledig gerestaureerd en voorzien van alle gemakken. De appartementen beschikken onder andere over meerdere slaapplaatsen, een fijn terras en airconditioning en wifi. Ook is in alle vakantie appartementen aan zee satelliet tv aanwezig. Het zal u aan niets ontbreken. Vanuit de appartementen die wij te huur hebben, bent u snel op het strand of in het gezellige en historische centrum van beide plaatsen.

Vakantie appartement in Spanje aan zee

SHEM Rentals verhuurt appartementen aan de Costa Blanca. Wij hebben de mooiste gebieden geselecteerd en hier vakantie verblijven aangekocht. Jávea is van oudsher een vissersplaatsje en Moraira een gezellige kleine stad. Benieuwd voor welke periode we nog een appartement te huur hebben in Spanje? Bekijk dan ons online aanbod. Boeken kan snel en gemakkelijk.

Vragen?