shem rentals moraira omgeving

De gemeente Teulada-Moraira bestaat uit de stadjes Moirara en Teulada. Moraira ligt aan de kust en 6 kilometer landinwaarts ligt Teulada. De moeite van het bezoeken waard zijn:

  • Iglésia Fortalesa de Santa Caterina
  • Castillo Moraira

 

Moraira heeft gemiddeld 320 zonnige dagen per jaar waardoor het een bestemming is voor het gehele jaar. Het grote voordeel van Moraira is dat ze haar relaxte sfeer heeft weten te behouden en niet supertoeristisch aan doet.

In de haven bevindt zich nog een traditionele visafslag, druk bezocht door visinkopers en populair bij toeristen.

De prachtige jachthaven, vele winkels en uitstekende restaurants maken het plaatje compleet. In de winter is het vrij rustig in Moraira en zomers heerst er een gezellige drukte zonder dat het té massaal wordt. De sfeervolle terrasjes zijn goed bezet en ook de winkeltjes en de wekelijkse markt op vrijdagochtend worden goed bezocht. Moraira is super schoon, heeft een mooie boulevard en 3 prachtige, kleine zandstrandjes.

Het geweldig gelegen appartement, met wijds en zee-gericht zicht, ligt vrijwel direct aan de 620 ligplaatsen tellende jachthaven van Moraira. Via een trap bereik je de jachthaven, de trendy bar en restaurant Club Nautico. Ook het gezellige centrum is op wandelafstand. Mocht je moeite hebben met trappen lopen, even de straat uit en meteen linksom sta je ook in het centrum.