shem rentals costa blanca golf

shem rentals costa blanca golf

De gemiddelde jaartemperatuur van 18℃ houdt in dat er het gehele jaar door gegolfd kan worden aan de Costa Blanca, waarbij het topseizoen voor deze mooie sport de winter is.

Een geweldige gedachte voor wie elke dag van het jaar wil kunnen golfen!

De Costa Blanca biedt tegenwoordig één van de beste internationale golfcentra met excellente faciliteiten, behorend bij de beste van Europa en kan trots zijn op 21 golfbanen (waarvan 3 Pitch & Putt) in het schitterende en typisch mediterraanse landschap. De grote verschillen in karakteristieke eigenschappen van elke golfbaan voldoen aan de hoogst gestelde eisen van zelfs de meest veeleisende spelers.

shem rentals costa blanca golf

De golfbaan van Club de Golf Ifach heeft het mooiste uitzicht van de Costa Blanca en is zo ontworpen dat alle beschikbare verschillende clubs gebruikt moeten worden. Een ideale combinatie van veeleisend golfspel tijdens een zeer aangename wandeling.

Deze 9-hole golfbaan (met 6 par 3-holes en 3 par 4-holes) is vernoemd naar de kenmerkende rots bij Calpe, waar je uitzicht op hebt vanaf de greens. Het is een openbare golfbaan, die ’t hele jaar geopend is en ook toegankelijk voor niet-leden en hoewel de holes kort zijn, zijn ze technisch lastig en veeleisend vanwege de vele hellingen en nauwe doorgangen. De verdeling van bomen en bunkers maken het spelen opwindend en afwisselend.

www.clubgolfifach.com

shem rentals costa blanca golf