Goedkope vakantie nabij Benidorm boeken

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope vakantie nabij Benidorm, slaagt u zeker bij SHEM Rentals. Wij hebben twee appartementen in de aanbieding aan de Costa Blanca op nog geen 50 kilometer van Benidorm.

Casa Miramar is een modern ingericht appartement dat van alle gemakken is voorzien. Het appartement heeft een fraai zeezicht en bevindt zich op ongeveer 35 kilometer van Benidorm.

Casa Sol Y Mar is gelegen in Jávea en bevindt zich op iets meer dan 45 kilometer van de bekende Spaanse badplaats. Deze mooie appartementen boekt u voor een voordelige prijs. Precies wat u zoekt als u een goedkope vakantie nabij Benidorm wilt.

Kies voor minder massaal

SHEM Rentals kent Spanje als geen ander. Wij weten waar u moet zijn voor een goedkope vakantie in de omgeving van Benidorm. Niet te midden van het massatoerisme, maar juist net daarbuiten. Hier liggen de prijzen nog niet zo hoog en geniet u voor heel wat minder geld van een mooie zonvakantie. Onze appartementen zijn volledig gerenoveerd en zijn vanuit Benidorm eenvoudig te bereiken. Ook als u heeft geboekt en een dagje of een avond wilt genieten van de gezelligheid in Benidorm, bent u er zo. Jávea en Moraira zijn de perfecte uitvalbasis bij een goedkope vakantie nabij Benidorm.

Goedkope vakantie nabij Benidorm

Wilt u ook genieten van een goedkope vakantie in de omgeving van Benidorm? Reserveer dan nu een van onze modern ingerichte appartementen. Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Voor vragen over een goedkope vakantie nabij Benidorm kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Vragen?